Spil 12 String Guitar for begyndere

Du bør kende det grundlæggende i de 12 streng guitar, før du forsøger at lære, hvordan det virker. En 12 streng guitar er en akustisk guitar med strenge, der er længere end de almindelige 6 streng guitarer. Du kan spille 12-strenget guitar i en række forskellige tunings, fra åbne G til åbne B-strenge. En tolv-streng guitar er normalt tunet på følgende måde:

6. streng – E

5. streng – A

Fjerde streng – D

3. streng – G

2. streng -B

1. streng – E

Du kan sammenligne de tolv-strengede guitar til en cello eller en bratsch. Denne form for pluk kaldes arpeggios. Den tolvstrengede guitar kan vælges med en pick eller fingre. For at spille arpeggios indeholder nogle arkiver højre fingre fra venstre. Venstre fingerplukning kaldes pllectrum.

Lad os tage et kig på, hvordan man spiller arpeggios med en 12-streng guitar. Placer din venstre hånd på halsen, og derefter placere enden af tommelfingeren på E. Du vil høre en særskilt note og en artikulation, når du henter E-strengen. Når du går videre til andre noter, skal du dreje tommelfingeren til den modsatte streng. Lyden og noten kan være helt anderledes.

Praksis er nøglen til at mestre kunsten at spille hurtige fører på en 12 streng guitar og fretting guitar arpeggios. Du skal bare finde din rytme. En metronom kan hjælpe dig med at holde tiden. Michael Bloomfield, en grad studerende på Los Angeles Teaching Company, har skabt et kursus kaldet “apersic guitaristmaking”, der er specielt designet til 12-streng guitar. Dette undervisningssystem er for avancerede studerende og giver dig mulighed for at udforske og udvikle andre kreative måder at spille guitar på.

Det kan være svært at mestre 12-strenget guitar end de seks-strengede guitarer. Det skyldes, at placeringen af frets på 12-streng guitar er vigtigere. Sådan skal nakke og krop se ud: De spidse skuldre skal danne en lige linje, og maven skal kurve ordentligt. Disse to aspekter vil give dig mulighed for at slappe af og fokusere på at spille guitar. Standard notation kan bruges til at skabe sange, samt high-end orkestermusik. Du kan også forvente at lære om basguitar, som er et lavere ende instrument.

Fordi 12 strenge guitarer er stadig en ny opfindelse, er der ingen faste pensum til at lære musikere, hvordan man bruger dem. Du bliver nødt til at lære hvert stykke stykke for stykke og ordre efter ordre. De 12 streng guitar bør give dig mulighed for at lære noget stykke musik. Den Schottky mode vil være det første vers af ethvert stykke musik. Denne tilstand er de 12 komplette noter, der gentages en oktav over originalen. Du vil derefter lære at bruge Weekly, den mest klokke-ringer tilstand. Du kan mestre alle skalaer ved at lære dem.

Den 12-strengede guitar giver mulighed for en bred vifte af musikalske stilarter. Disse tilstande giver dig mulighed for at gøre mange ting. Spil en note på din guitar, herunder en åben streng, for at begynde at spille tilstande i rækkefølge. Prøv det med forskellige ærgrelse positioner. Du kan spille E ved den første ærgrelse for at høre, hvordan det lyder. Næste, spille F på den første ærgrelse. Stil dit E til denne note. Voila! Nu spiller du en af de mest kendte skalaer.

Du kan bruge bluesskalaen som udgangspunkt for dine studier. Lær blues skala og tilføje single-note slikker til dig repertoire. Du kan bruge skalaerne til at skabe akkord progressioner eller breakups. Du kan tilføje kørsler til dine slikker eller passager for at skabe spændinger og billeder i din musik.

Lær nye tricks og bevægelser på 12-strenget guitar. Hold ørerne og fingrene åbne for musikken. Du vil forbedre dine færdigheder, jo mere du praksis og lære nye teknikker. Det er en givende oplevelse at lære de 12 strygeguitar.

Skriv kommentar