Sådan får du gratis lydbøger

Hvis du er en lidenskabelig læser eller en elsker af litteratur, har du måske hørt om lydbøger. Lydbøger, som kan downloades fra internettet, indeholder kopier eller noveller i fuld længde. Disse kan downloades fra et nummer sites, både gratis og betalt. Her er nogle måder at finde lydbøger, som du kan lide. Her er nogle måder at få gratis lydbøger på.

Public domain materiale er din første mulighed for gratis lydbøger. Public domain materiale refererer til det faktum, at det kan bruges i mange årtier af alle. Det er muligt at søge på internettet efter lydbøger i det offentlige rum. Disse lydbøger er tilgængelige på mange websteder, så det er ikke svært at finde. Når du har opdaget websteder, der tilbyder disse lydbøger, er alt hvad du behøver at indsende bogen / historien som en mp3, og du vil være i stand til at få adgang til lydbogen.

En anden mulighed er at besøge et websted, der tilbyder lydbøger til download. Hørbar, libray er blot to eksempler. Disse websteder er meget nyttige, især hvis dit mål er at downloade mange lydbøger på én gang eller at modtage flere lydbøger gratis. Du vil finde mange lydbøger til rådighed på disse hjemmesider, der giver mere information end bøgerne. Disse lydbøger omfatter emner som grammatik, historie, forretning og endda hvordan man kører hurtigt.

Den tredje mulighed er at gå til dit lokale bibliotek og bede om en samling i lydbogsformat. Der er mange biblioteker, der tilbyder store samlinger i dette format. Du kan også være i stand til at finde gratis lydbøger i disse samlinger. Dit lokale bibliotek opkræver normalt et engangsgebyr for at få adgang til hele deres samling. Men nogle biblioteker tilbyder lydbøger gratis som en del af et program, der giver deres lånere mere læsestof. Kontakt det lokale bibliotek for at få yderligere oplysninger.

For det fjerde kan du også søge efter lydbøger gratis i boghandlere og online på det offentlige bibliotek. Nogle gange er oplysningerne muligvis ikke tilgængelige online på grund af ophavsretlige problemer. Men nogle gange er det gratis og tilgængeligt i den offentlige bibliotekars bibliotek. Mange gange tilbyder disse websteder gratis titler. Men hvis titlen virker bekendt, er det sandsynligvis. Du bliver nødt til at gå til boghandlen, hvor oplysningerne blev fundet, for at du får en faktisk kopi. Hvis du ønsker at låne titlens online dog disse muligheder kan stadig være effektive.

Pods giver dig adgang til gratis lydbøger. Disse programmer er ligesom din iPod eller MP3-afspillere og lader dig lytte til et vilkårligt antal lydbøger gratis. Disse programmer er ofte en del af abonnementstjenester, der giver dig mulighed for at låne ubegrænsede lydbøger og bøger hver måned. De fleste lydbogstitler kan downloades gratis på de websteder, der tilbyder dem, selvom du bliver nødt til at betale et gebyr. Det er muligt at få en lydbog gratis med et månedligt abonnement. Det kan dog tage noget søgning at finde det, du har brug for.