Konsolider din gæld og få en lavere rente

Vigtigt: Det er vigtigt at bevare egenkapitalen. Egenkapital, som du ejer i dit hjem vil have en højere forrentning. Egenkapital refererer til værdien af dit hus, der endnu ikke er i banken. Konsolidering kan dog resultere i lavere renter og en besparelse på den højere rente. Hvis du har en høj rente, kan du spare $ 20.000 kombineret rente til banken.

Problemer med kreditscore kan løses. Fordi så mange mennesker har misligholdt, kredit score kan tage et stort hit. Konsolidering kan gøre dine månedlige betalinger faste og lavere end det, du betaler i øjeblikket. En højere kredit score kan hjælpe dig med at få godkendt til kreditkort og lån med lavere renter.

Konsolidering af rejseudgifter og provinstransport kan spare dig penge. I stedet for kun at betale for bilen ($uating skat og forsikring for et privatejet køretøj, derefter køre månedlig betaling), eller den del af betalingen for et privatejet køretøj ($ 69 om måneden), eller begge renter med forsikring ($ 139/month), alt hvad du skal betale er over hele linjen.

Du sparer penge ved at konsolidere sessionsung sessioner i en månedlig rate.

Det er ikke længere nødvendigt at sende penge. I stedet vil den månedlige betaling gøre det for dig. Du kan få øje på kreativitet med 90&00L-kontoen gennem både den månedlige og kvartalsvise betaling. Långiveren vil overføre $ 500 til 10L kreditmaksimum på en 1,00 justering på en 60 &00L. Institutionen vil overføre $ 125,00 i 20L Credit Limit med en hastighed på 1,00 justering på en 90 &00L. $ 115,00 til 30-L kreditmaksimum på 1,25 justering. Dette er institutionens anerkendelse af, hvor meget du kan spare ved at konsolidere dine betalinger og kun betale 24 1/2 måneds rente.

Equifax gebyrer Et gebyr på 1% svarer til $ 20.00 om året plus 12.99%, som kvinder skal betale al gæld. Dette vil variere afhængigt af ansøgerens kredithistorik. Med personlige lån, kan du få disse satser op foran. Bank of Canada opkræver mellem 10-14% og saldoen på forhånd.

Skriv kommentar