Her er 5 trin til at finde de bedste realkreditlån til dit hjem

Du skal have en egenkapital linje på dit hjem, der er blevet godkendt, før du ansøger om et hjem egenkapital kreditlinje. Banken vil bekræfte din kredit historie og indkomst, når du har den linje af kredit. Du vil ikke være berettiget til lånet, hvis du har opbrugt alle dine kreditlinjer.

1. Åbn først en checkkonto.

Før du ansøger om et lån, skal du sørge for at køre dine egne checks. Selvom det kan virke fristende bare at gå til banken, har mange checkkonti allerede adgang til betalingskort, som du kan bruge til direkte at få adgang til din konto. Du kan også bruge et kreditkort til betalingskorttransaktioner. Brug af et betalingskort kan dog have en negativ indvirkning på din kreditværdighed. Overtræksgebyrer kan også være en risiko, hvis du overskrider din grænse. Overtræksgebyrer opkræves ofte af bankerne. Du kan enten gå til din bank eller lade dit pengeinstitut håndtere transaktionen.

2. 2. Ansøg om et sikret kort.

Før du ansøger om et lån, skal du ansøge om en sikret kreditlinje. Långivere ønsker at se en historie af gode betalinger på dine sikrede kort. Du kan bruge dit sikrede kreditkort til alle dine kreditkort gæld og til at betale dine regninger. Din kredit score vil blive forbedret, hvis du holder gør minimum betalinger. Som din gæld falder og er betalt ned, vil det ændre sig.

3. Undersøg din kredit rapport.

Næsten 95 procent af forbrugerrapporterne er unøjagtige. Tjek dine kreditrapporter for fejl og gøre det til et punkt for at rette dem. Dette kan gøres ved at skrive et brev, der bestrider eventuelle fejl, du finder. Du vil ikke være forpligtet til at betale nogen erstatning, mens de undersøger fejlene. Jo mere du gør dette, vil din kredit score forbedres. Det afspejler din beslutsomhed og vilje til at betale dine regninger til tiden. Når du har gjort alt, hvad du kan for at bevise, at du vil have kontoen, og du har gjort det i et stykke tid, så vil du være i stand til at få et lån lettere.

4. Få en fantastisk kreditværdighed.

En kredit score på 720 eller højere på FICO skalaen anses for fremragende. Hvis du er godkendt, der har en høj kredit score vil hjælpe dig med at få de bedste priser for et hjem ansvarlig lånekapital eller billån. Långivere ønsker at blive tilbudt lån i henhold til deres vilkår. Du skal ikke skjule noget. Du kan bruge din kredit rapport for at se, hvordan hver långiver synspunkter dig.

5. Så mange lån som du kan.

Sørg for, at du ikke bruger nogen penge, når du har dit første kreditkort. Betal straks saldoen og køb et møbel. Dette vil statistisk bevise, at du kan styre kortet og giver dig mulighed for at betale din gæld år tidligere.

Disse fem trin vil hjælpe dig med at få det bedste realkreditlån til dit hjem. Mange mennesker føler, at de ikke har penge nok. Folk har ikke penge nok at leve for hver dag, så hvordan har de råd til et hus? Følg disse trin for at finde det rigtige sted for dig baseret på, hvad du har brug for og ønsker. Her er en liste over långivere. Du kan stadig finde sub-prime långivere. Planlæg din søgning i overensstemmelse hermed. Du behøver ikke at få at vide af et lån officer, at du er på det rigtige sted. Det er muligt at finde det hurtigere, end du tror.

Skriv kommentar