Død DVD-ays – personlige computere

Kan du forestille dig en verden uden videooptagere? I 80’erne havde vi det valgte kassettebånd, og i 90’erne havde vi laserskiven. Teknologien fortsatte med at udvikle sig, og i slutningen af 90’erne blev vi introduceret til DVD-drevet. I dag kan vi have film, musik og endda tv på farten med vores bærbare computer og lytte til den på dvd’en. Kig ind i din fortid og fremtid, og du vil se, at dette sandsynligvis var det største fremskridt inden for teknologi, der blev introduceret til vores liv.

Hvad der tidligere blev anset for at være et fremmed koncept er nu et møbel i mange hjem, og et stykke udstyr, der er set på med en vis grad af ærefrygt. Jeg lyver for dig nu, ingen bruger bittesmå DVD’er til at se film i dag, men de er nok den mest populære form for underholdning software.

DVD’er var massive engang, men er nu ekstremt overkommelige og små. Apple gik videre og brugte Apple Video Disc til at udvikle deres egen butik af film. Direkte DVD-teknologi begyndte trending i 80’erne og var en stor succes. Disse blev altid kaldt DVD + Video diske, der var tilgængelige i 1982. Meget få af dem faktisk brugt teknologien i fuldt omfang, men flere af dem blev frigivet efter dette år for at holde trit med markedet.

En af de første bærbare computere var IBM PCjet til rådighed i 1983 og blev betragtet som noget af en nysgerrighed, selv om det featured nogle ordentlige hardware for tiden. Det faktisk brugt den direkte DVD-teknologi og tilbød brugerne nogle meget grundlæggende software. Intet at spektakulære, men det havde evnen til at gemme filmen på en tom DVD og afspille den uden en tanke. Dette alvorligt krydset af en masse mennesker, fordi det betød, at folk kunne optage hele deres film på en disk og se det på deres egen DVD-afspiller. Kan du huske, at du startede filmen på computeren og så den? Det var ren magi!

Selvfølgelig har vi startet filmen på computeren, bare for at finde ud af, at opstartsprocessen var en katastrofe venter på at ske. Et eller andet sted undervejs begyndte tingene dog at ændre sig, og du begyndte virkelig at nyde dit multimedie-skrivebord. Ja, du blev virkelig dvd-ekspert. Jeg siger dig selv de slankere og mindste af video-cd’er kunne holde en anstændig film.

Og så skete det, at de gigantiske multinationale selskaber gik hen og fik patenterne til at beskytte sig selv og nogle af de andre store aktører i big data-centrenes verden. Det gjorde to ting. Det isolerede industrien fra de igangværende retssager, som var sikker på at ske, og det stoppede nogen af de dragter, og det kunne nu fokusere på udviklingen af teknologien. Den tredje del af kæmpens stativ var, at det også havde brug for internettet og Physical Store ned ad vejen for deres egne interne netværk.

Og så wining og skrig falmede væk og THEEEE græd højere endnu. Hvorfor kan det ikke bare fungere? Det har de sagt i årevis. Måske er vi nødt til at omformulere det: Nogle gange fungerer det at levere dårlige nyheder som et godt wake up call.”

Lidt efter lidt er softwire medier æra langsomt vigende tilbage i hjørnet af sindet. Den nye medie æra er uden tvivl kommer til helt at revolutionere, hvordan folk forbruger medier! Jeg vil vente lige indtil da kan jeg få fat i mine egne medier og opleve de taknemmelige og begejstrede følelser forfra.

Når du er klar til at lave dine egne medier

Okay, så her er de forudsætninger, du skal have, så du kan begynde at oprette dine egne medier.

o Morder! Det foreslås, at du har en ren straffeattest i mindst lov-relaterede aktiviteter. Du kan have en trafik skole i yourdale, men du ville aldrig være i stand til at køre en bil. Prøv i stedet at få dig en computer kriminel historie check. Det vil gøre en grundig søgning og kan hjælpe dig med at rense din rekord.

o Kend dine rettigheder! At løsne dit armbånd vil ikke give dig absolut privatliv. Du har ret til privatliv. Din arbejdsgiver har pligt til at sikre, at din computer ikke bruges til andre formål, end den er beregnet til. De er nødt til at skrive dig en check for hver gang du bruger din computer til noget, der forårsager skade på en tredjepart.

o Sikker og doven! Hvis du er på din computer, arbejder du eller spiller. Der er ikke plads til at slappe af, og det bør du heller ikke. Hvis du tager dig af din maskine, har du ingen problemer.

o Og vælg den rigtige ven! Prøv at holde fingeren på pulsen i hele online medieindustrien. Når det kommer til shopping for mediekabler, skal du huske, at nogle af de bedste tilbud er tilgængelige online.

Skriv kommentar