D-vitamin fordele hjertet, hjernen og kroppen

D-vitamin er døren for helt nye sundhedsmæssige muligheder. Ikke-insulinafhængig diabetes er stigende; og med det kommer et sus af blodsukker og lipid lidelser hævder millioner af liv hvert år. Forskning viser klare links til blodsukker sundhedsproblemer og videre. Nu, dramatiske beviser viser, at få nok D-vitamin kan reducere den fremtidige risiko for ikke-insulinafhængig diabetes (NAID).

D-vitamin er en af de vigtigste næringsstoffer er nødvendige for korrekt fysisk sundhed og findes i forskellige former. Fælles former for D sendes til leveren, som wrap omkring aminosyrer til at skabe hormoner. Probiotika, organismer, der fremmer eksistensen af sunde bakterier i fordøjelsessystemet, er særligt afhængige af tilstrækkelige niveauer af D-vitamin.

NAID er en hurtig proces, der begynder i barndommen og går gennem midaldrende. Det er afgørende for din krop, som calcium sendes til for at opbygge og vedligeholde stærke knogler. Når calcium mangler, kan rickets udvikle sig og knogler kan blive svage. Jern, et mineral, der er afgørende for cellernes funktion, kræver også store mængder calcium.

% – kulhydrater, protein og fedtstoffer er nogle af de makronæringsstoffer, der er involveret i forarbejdning af energi i body.aining lean massimmers såsom carnitin kan øge effektiviteten af de reaktioner, der fører til udnyttelse af energi fra fordøjet mad. Fiber er et næringsstof af enten kulhydrat eller protein form, der hjælper kroppen i opbevaring af energi.

%- mikronæringsstoffer som essentielle mineraler, vitaminer og aminosyrer betragtes ikke som makronæringsstoffer, men er afgørende for at opretholde kropsfunktioner. Mange af disse mikronæringsstoffer kan opnås gennem kost. Andre såsom B-vitaminer kan være konkurrencedygtige hæmmet af alkohol.

%- aminosyrer er byggestenene i proteiner og er afgørende i levende organismer, såsom bakterier. Mange organismer kan fremstille deres egne aminosyreproteiner, men det menes, at essentielle aminosyrer opnået fra og direkte indtaget i organismen er nødvendige for optimal sundhed.

%- carotenoider er naturligt forekommende pigmenter, der er motoriske for fotosyntese i planter og alger. Når beta-caroten falder inden for kroppens spektrum af antioxidant kemikalier, det neutraliserer frie radikaler og beskytter celler mod skader.

Mange individer er uvidende om præcis, hvordan ernæring fungerer inde i kroppen i forhold til disse særlige ernæringsmæssige elementer. Vidste du, at vitaminer faktisk er meget store molekyler? Det betyder, at du har brug for flere af dem til rent faktisk at afhente en gratis elektron, og i nogle tilfælde kæden af identiske elektroner begynder at forene gennem en proces kendt som oxidation. Dette sker med langt mindre effektivitet, nårChanges har fundet sted på grund af at konvertere lavere energi fødevarer såsom kål eller spinat, til højere energi fødevarer såsom bøf. kål og spinat kan lige så godt gå forking sig selv!

Oxidation er ikke begrænset til frie radikaler, der skal fastgøres til et molekyle, der er stærkt nok til at indeholde hydrogenmolekylet. Oxidation er en proces, der ikke kun ødelægger en elektron i et oxiderende middel, men også frigør bindingen med et negativt ladet atom. En ny fri radikal er født med en uparret elektron og kan på sin side hjælpe andre atomer ved at blive en fri radikal selv. En ny fri radikal er meget ustabil og kan med tiden skabe en række forskellige typer molekyler med elektroner untjoined elektroner. Disse molekyler kan gøre en række ting, fra at tilføje en ilt til at skabe en lava-lignende sky af røg, til at danne skøre stjerner (er du stabil endnu?) eller endda en massiv planet. Ligesom en bold brænder et hul i en Picatinny Tree, en fri radikal kan skabe en stikkelsbær-størrelse hul i din celle væg.

Hullet skabt af en fri radikal i cellevæggen kan igen føre til dannelsen af en kronisk sygdom ved at ødelægge cellens evne til integritet bekymre sig og sælge sig selv for at opretholde en sund balance mellem kemikalier. Det er den kroniske sygdom, vitaminmangel har en større effekt på din krop end nogen anden grund. flid og tid er afgørende for at begrænse virkningerne af frie radikaler og bidrage til at skabe den cellulære balance, at din krop ideelt set gerne vil opnå.

Det er afgørende, at din krop har alle vitamin det har brug for at fungere på top effektivitet. Hvis du ikke engang er tæt på at nå denne balance, så er der ingen mening i at forsøge at vinde spillet; dine celler vil aldrig få den energi, de har brug for at overleve.

Denne energi, der stammer fra daglige træning, kan ændre ansigtet af dit helbred for evigt. Det kan styrke dine muskler og forbrænde fedt med større regelmæssighed end nogensinde før. Det kan forlænge dit liv og få dig til at se og føle dig yngre end din faktiske alder.

Alle disse sundhedsmæssige fordele, der kommer fra daglige D-vitamin indtag er intet mindre end utroligt. Så forbløffende, at lægerne nu er begyndt at anbefale nogle mennesker til at tage D-vitamin kosttilskud hver dag for at garantere indtagelsen af dette afgørende vitamin.

Skriv kommentar