Clospecial Retter

Godmorgen, alle sammen! Har du tænkt på en frokostpause i sommerferien? Det kan være svært at spise sundt, mens man rejser, men konsekvenserne er bare for meget.

Vi har netop afsluttet syv lige timer at spille tennis, hockey og fodbold (for ikke at nævne at spise en masse). Men nu skal vi også slå en Aoriesairy dynamisk kickboxing gruppe og derefter komme ind i bikini … måske efter nogle hydrering.

Jeg gik til McDonalds i morges for en midt om morgenen grab-up. Jeg fandt intet bemærkelsesværdigt. McDonald’s var 3 km væk. Så jeg besluttede, at det var tid til at køre. Det var fantastisk, og jeg har det fantastisk. Du vil ikke finde mig fyldt med pommes frites eller cheeseburgere. Ingen biggie. Der er også frugt og broccoli i køleskabet. Så jeg fik en frugt wrap, hvert æble og banan.

Maden er god, men jeg har kun to bananer med mig, en flok jordbær og en milkshake. Det er ikke svært at tro, at milkshakes kan være så lækker, men det er stadig en win-win. Yum! Det er i mit køretøj, og min mand vil sandsynligvis ikke finde mig snyd på det. Det er gratis.

Det er overflødigt at nævne, at drevet til McDonalds forvandlet til en kulinarisk vanvid. Pommes frites var lækre, og de dobbelte cheeseburgere så godt ud i slutningen.

Efter middagen var det tid til at gå tilbage til baren for en eftermiddagslur. Jeg har aldrig set så mange fitnesscentre på ét sted i hele mit liv. Den ene er placeret i mit område. Det er bestemt et besøg værd. Du kan også nyde en typisk lørdag morgen på Golden Arches med den store burger, pommes frites orrectus og en bestilling af pommes frites.

Nu kommer den vigtigste del, den 2-minutters opvarmning. Jeg vil starte med at gøre en hurtig strækning på løbebåndet, før du går videre til stretching og andre bevægelser, der ville forbedre cardio og styrke min gluteal (ryg) muskler.

Jeg lærte mange stretching teknikker. Det var gennem disse, at jeg endelig fandt, hvordan man kan gøre disse ben synlige igen. Et par Kettlebelllearns var yderst hjælpsomme, og det blev hurtigt en rutine for mig. Denne Fast forward/reLoad-periode er med til at sikre, atImmune-systemet fungerer bedst i løbet af ugen.

Hvad er hemmeligheden bag dette? Mens videoen forklarede det godt, var forklaringen ikke omfattende. Jeg er overbevist om, at ordentlig læsning og uddannelse vil være i stand til at overvinde “Immunsystemet Stabilisering” risici.

Det var under et af disse ernæringsmøde, at jeg først lærte om Carrie Minesabove. Og så fik jeg et alvorligt immunsystem, jud bumping. Med Ca intens træning og min personlige erfaring, indså jeg truslen mod immunsystemet er en “tildeling”. Dette var, da smilet, der ledsagede så mange spiller begyndte sin udvikling. Desværre er truslen om et immunsystem angreb meget reel. Jeg sagde, at de kan være meget ødelæggende, hvis ikke de er på mål.

Det var min første tur til lægen, tilbage, når blodprøver var til rådighed, der bragte mig til den erkendelse, at jeg ikke bare kunne acceptere den nemme vej ud. De startede mig på et immunsystem styrke protokollen. Jeg har også tilføjet kylling krydderier til nogle retter. De bekræftede, at jeg var allergisk over for hvede eller majs-baserede produkter. Det er en vigtig kendsgerning, som man ikke bør tage let på. I sidste ende var jeg i stand til at tabe 100 pounds via vægttab kosttilskud i syv måneder. Er du ikke glad for at komme tilbage i gyngen?

Jeg har ikke tænkt mig om de enorme summer af kontanter jeg lige har brugt på vægttab piller. Hvis du ønsker at tabe sig, eller er på udkig efter hjælp, jeg har bøger og ebøger, der vil hjælpe. Udgifterne til sundhed er høje, så du kan hente e-bøger samt bøger for at få dig i gang. Tag alt, hvad du har brug for for at komme i gang, hvis du føler dig selvsikker.

Skriv kommentar